Denk jij dat Instagram alleen leuk is om foto’s met je (online) vrienden te delen? Of dat alleen travel-, beauty- of fashionfluencers met meer 100.000 volgers geld met dit medium kunnen verdienen? Dan gaat er een wereld voor je open als je op vrijdag 09 november mijn BHV masterclass via instagram stories bekijkt. Als afsluiting van de BHV4daagse leg ik je graag uit hoe jij als BHV opleider, instructeur, adviseur of ondernemer dit sociale medium kunt gebruiken.

Simpel en eenvoudig

Eén van de grote voordelen van Instagram is de laagdrempeligheid en toegankelijkheid er van. Veel mensen hebben de app geïnstalleerd en kijken er meerdere malen per dag op. Onderweg in de bus, trein, bus. Maar ook thuis, op de bank, in bed of zelfs de toilet. In tegenstelling tot facebook, hebben velen een positieve(re) associatie met Instagram. Het gaat meer om de beelden. Maar met het plaatsen van wat foto’s van een brandblusser of een EHBO-doos doe je jezelf en jouw volgers te kort. Heb je er wel eens over nagedacht hoe deze app heel goed kunt gebruiken als eenvoudig alternatief voor e-learning? Of in plaats van maandelijke e-mailnieuwsbrieven? Deze en andere ideeën deel ik graag met je op vrijdag 09 november!

Volg mij op instagram

Wil je deze series van Instagramstories zien, volg mij dan via @mariekabaars_voor_BHV. (Kijk op mijn eerdere post over een verdere uitleg om mij te volgen) In de loop van de ochtend zullen de stories online komen en kun je deze later via de highlights terug kunnen kijken. Je kunt daarna direct zelf aan de slag.

Volg mij op Instagram

 

Ongeduldig?

Kun je niet zo lang wachten en wil je een afspraak maken zodat we samen gaan zitten om dit sociale medium klaar voor jouw bedrijf te maken, neem dan contact met mij op voor een offerte.