Vandaag heb ik een cadeautje voor je: de BHV planner 2018! Heel handig om je geplande acties uit het BHV jaarplan in op te nemen bijvoorbeeld. Ik heb de kalender bewust op A4 formaat gemaakt zodat je deze eenvoudig (dubbelzijdig) kan uitprinten en in een map kan bewaren.

Ben je op zoek naar de BHV planner met daarop evenementen, bijeenkomsten en congressen?

naar BHVkalender.nl

Praktische indeling van de BHV planner

Deze planner kun je gebruiken voor het BHV-team. In de bovenste vijf rijen kun je (team)namen opnemen zodat je per persoon of team bepaalde acties, afspraken of herinneringen kunt opnemen. Door bijvoorbeeld 1x in de week de agenda door te nemen weten jullie van elkaar wat er op de agenda staat.

Communicatie-inspiratie

Veel mensen vinden communicatie over BHV lastig. Het ontbreekt ze aan inspiratie op het moment dat ze tijd hebben. Om deze mensen op weg te helpen heb ik al eerder de BHV contentkalender online gezet. In deze BHV planner heb ik een aparte rij toegevoegd met communicatie-inspiratie.

Onderhoud

Als je het onderhoud van BHV middelen en materialen op een papieren kalender in wilt plannen, dan is deze BHV planner hier uitstekend voor te gebruiken. Per dag zou je maximaal 3 te onderhouden actiepunten kunnen opschrijven. Van het controleren van de pasjes en het actualiseren van het sleutelplan tot de opleidingsdata en het versturen van uitnodigingen en diploma’s.

Feestdagen

Hoe leuk je het werk ook kunt vinden, je zult vast een aantal feestdagen hebben waar je naar uit kijkt. Ook deze heb ik voor je toegevoegd.

Schoolvakanties

Laat je niet verrassen voor de schoolvakanties van de kinderen. Kijk op de website van de Rijksoverheid wanneer de vakanties van scholen in jouw regio vallen. Vergeet hierbij ook niet de bouwvak op te nemen. Lang niet alle bouwbedrijven houden zich hier aan maar dan wordt je in ieder geval niet verrast.

Notities

Natuurlijk is er ook ruimte voor het maken van aantekeningen.

Maandkalenderoverzicht

Elke week heb ik voorzien van een maandkalenderoverzicht. Natuurlijk voorzien van een weeknummering.

Download de BHV planner 2018

BHV kalender 2018

Veel succes en plezier ermee!