Speciaal voor BHV-opleiders, instructeurs, adviseurs en ondernemers, maar ook voor hoofden en coördinatoren BHV heb ik een enorm handige BHV contentkalender gemaakt. Dit document zal je helpen bij het maken van waardevolle content om te gebruiken om je sociale media kanalen en interne communicatieplatforms. Deze kun je kopen voor slechts € 50 (excl. btw, € 60,50 incl. btw). Doe jezelf  een plezier en koop de BHV contentkalender. In plaats zelf van uren na te denken over ‘wat zullen we nu weer posten’, heb ik meer dan 365 ideeën voor je op een rij gezet. Zo heb je eindelijk geen excuses meer om niet aan de slag te gaan met waardevolle content voor je socials en communicatie kanalen.

JA, ik wil die superhandige BHV contentkalender 2021!

Hoe ben ik tot deze BHV contentkalender gekomen?

Zoals je wellicht weet, heb ik sinds de start van mijn bedrijf, al meer dan 300 artikelen geschreven over BHV. En regelmatig krijg ik de vraag van mensen hoe ik aan mijn inspiratie kom. Nu is dit voor mij geen probleem: over alles wat ik zie bij mijn opdrachtgevers of in het werkveld zie ik wel onderwerpen voor één of meerdere blogartikelen. Door deze vervolgens op verschillende social media kanalen te delen, weten opdrachtgevers mij steeds meer en makkelijker te vinden. ‘Ik zocht via google en kwam ik iedere keer op jouw website terecht, dus ik dacht laat ik je nu eens bellen’.

Maar niet voor iedereen is het makkelijk om content te maken. Dat kan een artikel zijn, maar net zo goed een post op instagram, linkedin of andere platform. Daar voor heb ik de BHV contentkalender gemaakt. Zo dat je niet meer kunt zeggen dat je geen inspiratie had.

Een contentkalender voor BHV-opleiders, instructeurs, adviseurs en ondernemers, en voor hoofden en coördinatoren BHV

Ik heb veel verschillende contentkalenders gezien en ik kan niet zeggen dat ik er razend enthousiast van werd. Van gratis tot betaald. Van duur tot goedkoop. Vaak was de inhoud minimaal: pak ‘m beet 30 tot 60 ideeën, elke maand of twee maanden in een andere volgorde in een excel-sheet gezet. Of een lege sheet waar je zelf nog alles moest invullen. Of je nu opleider, instructeur, adviseur of ondernemer bent, of hoofd of coördinator BHV, social media doe je ‘er bij’. Dat mag je geen uren kosten omdat je op dat moment geen idee hebt waar je over moet schrijven. Heel erg leuk dat het Popcorndag is, maar wat voor soort artikel of post schrijf je hier dan over? Of de dag tegen kinderarbeid… Dat is een lastig bruggetje om te maken, niet waar? Daarom heb ik mijn BHV contentkalender het zo concreet mogelijk gemaakt. Zoals ‘Maak een 15 seconden video waarin je een EHBO-handeling laat zien’. ‘Deel een foto van een oud BHV-item’. of ‘Vertel over hoe je BHV-instructeur bent geworden’. En natuurlijk hoef je dit niet te doen zoals ik de suggestie heb gedaan. Maar het zal je wel helpen om zelf met een beter idee te komen.

Ter inspiratie

Misschien ben je geen schrijver en is bloggen niets voor jou. Prima, geef je eigen draai aan de contentsuggesties die ik heb gedaan. Stel nou dat jij instagram reels hebt ontdekt, dan kun je vast een kort filmpje maken over het onderwerp van die dag. Of je bent visueel ingesteld en je hebt gevoel voor beeld, maak dan in bijvoorbeeld een Canva een mooie afbeelding. Doe het helemaal op jouw manier, die bij jou en jouw bedrijf of BHV-team past.

BHV contentkalender: wat krijg je?

Zoals ik je al zei, ik baalde van de contentkalenders die ik zelf vond of kocht. Daarom wilde ik het een echt waardevolle kalender voor je maken. Je krijgt na betaling een pdf-bestand van 76 pagina’s waarin ik per week voor elke dag een suggestie heb gedaan. Zoals:

  • maak een foto van een oud BHV-item
  • maak een video van 15 seconden van een EHBO-handeling
  • vertel iets over hoe jij als instructeur, opleider, adviseur, ondernemer, hoofd of coördinator BHV bent begonnen
  • geef 5 veiligheidstips voor thuis
  • deel (met toestemming of met de deelknoppen) een instructievideo waar je fouten in hebt ontdekt
  • en nog 360 ideeën

Ik heb mijzelf overtroffen al zeg ik het zelf qua design. Ik kan echt zeggen dat het er mooi uitziet, met mooie afbeeldingen, duidelijke teksten en concrete ideeën waar je zelf mee aan de slag kan gaan.

! omdat dit een digitaal product is, zie je bij aanschaf van de BHV contentkalender 2021 af van het recht op retour !

JA, ik wil die superhandige BHV contentkalender 2021!