Juist in deze tijd, waar het aantal bedrijfshulpverleners op veel plekken een stuk lager is dan we tot vorig jaar maart gewend waren, is het belangrijk om als BHV’er zichtbaar te zijn. Veel bedrijven hebben om de herkenbaarheid van hun interne hulpverleners tijdens calamiteit te vergroten, felgekleurde hesjes in gebruik. Maar hoe herken je de BHV’ers als ze niet direct hulp moeten verlenen? Een smoelenboek op intranet? Mjah… ouderwets en discussie over AVG en privacy. Een namenlijst met telefoonnummers bij een noodtelefoon? Pfff… moet je weer bijhouden. Een gele helm met daarop ‘BHV’ die men te allen tijde op moet houden? Nee, dat zie ik niet zo snel gebeuren. Ik heb een laagdrempelige manier gevonden namelijk door het dragen van BHV kleding onder het mom ‘BHV staat je beter’.

BHV kleding via Spreadshirt

BHV kleding voor dames

Met circa 8 m2 aan oppervlakte is mijn BHV boardroom bescheiden. Hierin is ook mijn web- en podcaststudio gehuisvest en werken de afdelingen finance, klantencontact en productontwikkeling nauw met elkaar samen. Ik heb weinig ruimte om grote voorraden van BHV kleding aan te houden. Daarom heb ik dit one-stop-shop-til-you-drop-concept geoutsourcet aan Spreadshirt. Hier kun je een kijkje nemen in het assortiment dat ik nu beschikbaar heb gesteld. Ik heb me vooral gericht op T-shirts, truien en vesten, voor zowel mannen als vrouwen. Groot voordeel hiervan is dat je zelf de gewenste kleur en maat kunt kiezen. Na het afrekenen ontvang je binnen enkele dagen jouw bestelling thuis.

En ook niet onbelangrijk, bestel je vandaag op 01-04-2021, dan krijg je 15% korting!

Van BHV kleding naar BHV personal & home deco?

Als je ook graag jouw favoriete hete versnapering drinkt uit een koffiemok met een van de afbeeldingen of een kussen voor op de bank? Laat het mij weten, dan kan ik deze toevoegen aan het assortiment, al moet ik dan de term ‘BHV kleding’ gaat uitbreiden tot ‘BHV personal & home design’.

Wat vind je hiervan?

Ik ben heel benieuwd wat je van deze BHV kledinglijn vindt. Ben je enthousiast en heb je meteen één of meerdere truien, T-shirts en/of vesten besteld? En kun je niet wachten tot het moment deze bij jou worden bezorgd? Of houd jij meer van andere items, zoals een BHV tattoo, kussentje, koffiemok, theebeker, wandbord of misschien wel een rugzak, heuptasje of anderszins?

Laat je reactie achter!

BHV decoratie wandpaneel bij ons BHV

tattoo safety first

 

 

 

 

 

 

 


BHV kleding slippery BHV kleding geen ongeluk BHV kleding keuze BHV kleding quiz