De Dag van de BHV 2015. Dit jaar vindt deze dag plaats op 2 november. Sinds 2012 vindt op de eerste maandag in november de Dag van de BHV plaats. Het doel van deze dag is om aandacht te vragen voor de inzet van de bedrijfshulpverlening in het algemeen en de BHV’ers binnen de eigen organisatie in het bijzonder. Heb jij al nagedacht welke invulling jij aan deze dag wilt geven binnen jouw organisatie?

Promoot de Dag van de BHV binnen het bedrijf

Crisiscom is initiator van deze dag en biedt een speciaal promotiepakket welke gratis is aan te vragen. Dit jaar worden weer bijna 4000 pakketten voor het einde van de maand afgeleverd. Vanaf begin oktober is een groot gedeelte van het materiaal ook online te downloaden. Ook zal het mogelijk zijn om de posters te voorzien met eigen foto’s om de herkenbaarheid te vergroten. Voor het eerst is invulling gegeven aan de vraag om speciale gadgets en promotievlaggen af te kunnen nemen.

Wie wordt BHV’er van 2015 ?

John Beijersbergen van FMHaaglanden won de eerste, in 2013 nam Chantal van Schaagen (DUO Groningen) en vorig jaar werd de nieuwe titelhouder Ad Geluk van het Elkerliek ziekenhuis in Helmond. Je kunt jouw BHV van 2015 nog tot 9 oktober nomineren en wie weet wordt jouw genomineerde op maandag 2 november om 10.00 uur uitgeroepen tot winnaar. Later op de dag vindt om 16.00 uur de uitreiking plaats van de award, oorkonde en de cheque ter waarde van 2x € 1.000,- .

Dag van de BHV 2015 online

Laat de organisatie weten hoe jij invulling geeft aan deze dag door foto’s en filmpjes te delen via social media zoals facebook en twitter met de hashtag #dvdbhv.

 

Lees verder