Zowel grote als kleine opleiders en leveranciers van BHV-materialen en diensten weten mij te vinden voor advies en consultancy. En dat is niet voor niets!

Communiceren over BHV

Veel instructeurs en bedrijven die opleidingen aanbieden hebben veel van hun kennis in hun hoofd zitten. Maar het goed verwoorden van die kennis gaat hen vaak lastiger af. Mijn jarenlange ervaringen als blogger kan ik gebruiken om je hierbij te helpen. Zo schrijf ik momenteel voor verschillende grote BHV aanbieders de nieuws en/of blog artikelen voor hun website. Zo wordt niet alleen hun online zichtbaarheid vergroot, het is ook een manier om hun kennisniveau duidelijker aan de potentiële klanten te laten zien.

Hulp bij inkoop en aanbestedingen

Middelgrote en grote BHV opleiders zijn doorgaans de doelgroep die inschrijven op aanbestedingen van zowel opleidingen als BHV materialen. Hoe kun je jouw potentiële klant laten weten dat ze jouw bedrijf moeten hebben? Door allereerst een goed voorstel aan te bieden. Ik kan je helpen door de je teksten kritisch na te lezen op inhoud: bied je aan wat de klant vraagt? En hoe kun jij de klant helpen bij het maken van de juiste keuze? Ook kan ik je helpen door het schrijven van de teksten voor de aanbesteding.

Advies

Als BHV opleider weet je als vanzelfsprekend veel over BHV. Maar je bent echt de eerste niet die mijn hulp inroept voor bepaalde projecten waar aanvullende kennis nodig is. Zo zijn er een heel aantal hardnekkige mythes en misverstanden die door veel mensen als waarheid worden aangenomen. Het zal niet de eerste keer zijn dat ik een door de wol geverfd persoon nieuwe dingen kan leren.

Ook ik kan niet alles weten en dat maakt dit vakgebied juist zo interessant. Bedrijfshulpverlening en veiligheid heeft veel raakvlakken met andere specialismen. Waar nodig, schakel ik hulp in. Dat kan zijn voor het advies over brandbeveiliging of voor het opstellen van een risico-inventarisatie en -evaluatie. Ik werk samen met een aantal betrouwbare bedrijven die je graag verder helpen.

Bedrijfsnoodplan

Een nieuwe of bestaande klant wil een ontruimingsplan, een calamiteitenplan en/of een bedrijfsnoodplan. En je hebt dit niet op korte termijn paraat, je kennis hierover is beperkt of je hebt hier zelf geen tijd voor? Geen probleem! Wat wil de klant zélf doen, wat wil de klant juist láten doen? Ik bied drie serviceniveaus waardoor ik altijd een nieuw bedrijfsnoodplan voor jouw klant kan schrijven, passend bij zijn/haar wensen.

BLIK op BHV

Tijdens een opleidingsdag heb je gezien dat er meer moet en kan met de BHV. Jouw klant wil een concreet actieplan waar zij mee aan de gang kan. Dan helpt mijn BLIK op BHV hier bij. Ik maak een inventarisatieronde en leg dit vast in een duidelijke rapportage. Zo weet je hoe je jouw klant blij kunt maken!