Blik op BHV

Ben je benieuwd hoe een buitenstander zoals ik naar jouw BHV organisatie kijkt? Laat mij dan een blik op jouw BHV werpen! Tijdens een inventarisatieronde met jou door en om het gebouw, kunnen we bespreken waar je tegen aanloopt. Al mijn bevindingen, zowel positieve als verbeterpunten, verwerk ik in een overzichtelijke, geprioriteerde actielijst. Waar mogelijk ondersteunt door beeldmateriaal. Ik geef niet alleen antwoord op jouw brandende vragen, ik geef je advies en bied mogelijke oplossingen en verbetersuggesties voor situaties waar niet een eenduidig antwoord op te geven is. Ook deze neem ik op in de rapportage. Al mijn opdrachtgevers vinden dit een heel prettig document omdat het duidelijk inzicht geeft in de te nemen acties.

‘Blik op BHV’ is een vast onderdeel van de inventarisatie die ik uitvoer ten behoeve van een nieuw bedrijfsnoodplan schrijf. Maar je kan ‘Blik op BHV’ ook als los product afnemen. Het geeft jou als coördinator of hoofd BHV een duidelijk overzicht met zaken waar je direct mee aan de gang kunt. Daarnaast is het een fijn hulpmiddel om BHV te vertalen naar concrete acties voor jou en jouw BHV team.

Een impressie van een BLIK op BHV rapportage

Meer weten over ‘Blik op BHV’?

Loop jij al langer met een reeks BHV gerelateerde vragen waar je maar geen antwoord vindt? Wil je aan de slag om de bedrijfshulpverlening binnen jouw organisatie te verbeteren? Heb je behoefte aan een concreet plan van aanpak? Dan is een BLIK op BHV echt iets voor jou!

Neem contact met mij op voor een offerte.

Neem contact met mij op
2018-10-29T14:39:10+00:0028 februari 2017|Reacties uitgeschakeld voor Blik op BHV