Ben je benieuwd hoe een buitenstander zoals ik naar jouw BHV organisatie kijkt? Laat mij dan een blik op jouw BHV werpen! Tijdens een inventarisatieronde met jou door en om het gebouw, kunnen we bespreken waar je tegen aanloopt. Ook kunnen we jouw documenten zoals het ontruimings- of bedrijfsnoodplan doornemen. Mijn bevindingen, zowel positieve als verbeterpunten, verwerk ik in een overzichtelijke, geprioriteerde actielijst. Waar mogelijk ondersteunt door beeldmateriaal. Ik geef niet alleen antwoord op jouw brandende vragen, ik geef je advies en bied mogelijke oplossingen en verbetersuggesties voor situaties waar niet een eenduidig antwoord op te geven is. Ook deze neem ik op in de rapportage. Al mijn opdrachtgevers vinden dit een heel prettig document omdat het duidelijk inzicht geeft in de te nemen acties.

De ‘Blik op BHV’ geeft jou als coördinator of hoofd BHV maar ook voor een manager facilitaire zaken een duidelijk overzicht met zaken waar je direct mee aan de gang kunt. Daarnaast is het een fijn hulpmiddel om bedrijfshulpverlening te vertalen naar concrete acties voor jou en jouw BHV team.

Blik op de BHV als eerste stap voor een betere bedrijfshulpverlening

Veel van mijn opdrachtgevers willen weten waar ze staan met hun BHV-organisatie. Ze hebben behoefte aan een nul-meting. Tegelijkertijd weten ze vaak niet waar te beginnen. Dan juist is de Blik op de BHV geschikt om de eerste stap te zetten voor een betere bedrijfshulpverlening. Vaak is een nieuw bedrijfsnoodplan een mooi vervolg van deze rapportage. In de tussentijd kunnen de BHV’ers, EHBOérs, ontruimers, facilitaire en/of technische dienst aan de slag met de verbeterpunten uit de Blik op BHV.

Een impressie van een BLIK op BHV rapportage

Meer weten over ‘Blik op BHV’?

Loop jij al langer met een reeks BHV gerelateerde vragen waar je maar geen antwoord vindt? Wil je aan de slag om de bedrijfshulpverlening binnen jouw organisatie te verbeteren? Heb je behoefte aan een concreet plan van aanpak? Dan is een BLIK op BHV echt iets voor jou!

Korte Blik op de BHV

1880excl. 21% BTW
  • maximaal 3 uur op locatie
  • geschikt voor kleine tot middelgrote organisaties
  • inclusief een overzichtelijke rapportage van minimaal 10 pagina’s (PDF-bestand)

Uitgebreide Blik op de BHV

2880excl. 21% BTW
  • maximaal 6 uur op locatie
  • geschikt voor middelgrote tot grote organisaties
  • inclusief een overzichtelijke rapportage van minimaal 15 pagina’s (PDF-bestand)

Wil je wel een Blik op de BHV maar geen schriftelijke rapportage ontvangen?

Dat kan natuurlijk ook! Hiervoor hanteer ik mijn advies en consultancy tarieven.

Heb je aanvullende vragen over de Blik op de BHV?