Management en directie

Je bent directeur, lid van het managementteam of het bestuur van een organisatie waar de bedrijfshulpverlening hulp nodig heeft. De invulling van BHV komt maar niet van de grond. Degene die deze taak heeft, heeft hier door allerlei omstandigheden nog te weinig mee gedaan. Je wilt een oplossing, want je realiseert je dat je hoofdelijk aansprakelijk gesteld kan worden als het onverhoopt mis gaat.

Hoofd BHV ad interim

Afhankelijk van de behoefte en noodzaak, kan ik de functie van hoofd BHV op mij nemen. Ik heb hier jarenlange ervaring in. Daarnaast heb ik meer dan tien jaar leiding gegeven aan teams die op operationeel-tactisch niveau werkzaam waren. Ik ken het klappen van de zweep en ben gewend om tussen de operatie en het management in te werken.

Advies

Ook bij minder acute situaties kan ik mijn kennis en vaardig uitstekend inzetten door advies te geven over de meest uiteenlopende BHV-gerelateerde onderwerpen. Van hoe te beginnen met BHV tot het verbeteren van de bedrijfshulpverlening.

BLIK op BHV

Een concrete actielijst laten maken door iemand de situatie objectief bekijkt? Zo’n frisse blik is een uitstekend begin. Door mij een BLIK op BHV te laten werpen, zijn er geen excuses meer om de BHV niet naar een hoger niveau te tillen.

Klaar jij klaar om de BHV te verbeteren?

Maak dan snel een afspraak!

 

 

2017-03-11T06:56:45+00:00 24 januari 2017|Reacties uitgeschakeld voor Management en directie