Je bent directeur, lid van het managementteam of het bestuur van een organisatie waar de bedrijfshulpverlening hulp nodig heeft. De invulling van BHV komt maar niet van de grond. Degene die deze taak heeft, heeft hier door allerlei omstandigheden nog te weinig mee gedaan. Je wilt een oplossing, want je realiseert je dat je hoofdelijk aansprakelijk gesteld kan worden als het onverhoopt mis gaat.

Hoofd BHV ad interim

Afhankelijk van de behoefte en noodzaak, kan ik tijdelijke de functie van hoofd BHV op mij nemen. Ik heb hier jarenlange ervaring in. Daarnaast heb ik meer dan tien jaar leiding gegeven aan teams die op operationeel-tactisch niveau werkzaam waren. Ik ken het klappen van de zweep en ben gewend om tussen de operatie en het management in te werken.

Advies

Ook bij minder acute situaties kan ik mijn kennis en vaardig uitstekend inzetten door advies te geven over de meest uiteenlopende BHV-gerelateerde onderwerpen. Van hoe te beginnen met BHV tot het verbeteren van de bedrijfshulpverlening.

BLIK op BHV

Een concrete actielijst laten maken door iemand de situatie objectief bekijkt? Zo’n frisse blik is een uitstekend begin. Door mij een BLIK op BHV te laten werpen, zijn er geen excuses meer om de BHV niet naar een hoger niveau te tillen. Het eigen hoofd BHV en de andere BHV’ers kunnen direct aan de slag met de concrete actiepunten die ik beschrijf in een duidelijke rapportage.

Nieuw bedrijfsnoodplan

Het schrijven van een bedrijfsnoodplan blijft bij veel hoofden en coördinatoren vaak te lang op het lijstje staan. Lang niet altijd bewust maar omdat ze het te druk hebben met de dagelijkse werkzaamheden. Het schrijven van een actueel plan doe ik met plezier. Het plan is dusdanig volledig dat er geen excuses meer zijn om niet aan de slag te gaan met de verdere implementatie ervan.

Als het hoofd BHV liever zelf het bedrijfsnoodplan schrijft maar wel hulp hier bij wil, ook dan ben ik degene die je hierbij helpt. Bijvoorbeeld door samen de de opzet van het huidige en/of nieuwe document door te nemen nemen tijdens het vragen(v)uurtje. Of door een halve of hele dag consultancy op locatie af te nemen bij mij.

Klaar jij klaar om de BHV te verbeteren?

Neem dan snel contact met mij zodat ik je een offerte met de mogelijkheden kan sturen!