Online en digitaal zijn sleutelwoorden in ‘het nieuwe normaal’. Of je nu hoofd of coördinator BHV bent, of niet. Iedereen moet hier op een eigen manier mee aan de slag. Dat is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Ook ik als ondernemer moest schakelen en nadenken over hoe ik mijn inkomsten veilig kon stellen. Ik had de BHV contentkalender als online product ontwikkeld, maar om dat te verkopen moest  nog het een en ander gebeuren. Ik heb me verdiept in verschillende mogelijkheden en ben erachter gekomen dat het inderdaad net zo makkelijk gedaan is, als dat je het zegt. Ik gebruik sinds een tijd Peggy Pay hier voor en ik vertel je in dit artikel graag meer over. #spon

Van idee naar verkoop met Peggy Pay 

Het maken van de BHV contentkalender kostte zeker tijd maar toen ik die af had, wilde ik deze ook graag verkopen. Maar hoe kon ik zorgen dat ik het ook online aan de man/vrouw kon brengen. Hoe ik dat kon doen vond ik nog wel een uitdaging. De een vertelde me dat je met een gratis plug-in op je website klaar bent. De ander liet me weten dat als je het een beetje serieus aan wil pakken je toch minimaal € 5.000 verder bent. Dat was nou niet helemaal wat ik voor ogen had. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Peggy Pay waarmee je snel en eenvoudig een betaalpagina kunt maken die je aan je website koppelt. Precies waar ik naar op zoek was! Ik houd ervan als iets snel, eenvoudig én goed geregeld is. 

Makkelijk en snel verdienen 

Om te beginnen met verkopen heb je slechts twee dingen nodig:

  1. een inschrijving bij de KvK
  2. een Mollie account dat aan je zakelijke rekening gekoppeld is
  3. een account op Peggy Pay

Nadat je bent ingelogd op Peggy Pay, maak je in vijf stappen de  basis van de betaalpagina. En óók als je digitaal niet heel erg handig bent maar wel enigszins bekend bent met MS Word, dan gaat je dit lukken. Na een half uur kon ik mijn product verkopen en direct geld verdienen. Fijne bijkomstigheid is dat je pas na een proefperiode van 2 weken hoeft te betalen.  Ze bieden veel mogelijkheden en is zéker geschikt voor jou als BHV ondernemer. Of je nou een online cursus, e-book of ander digitaal product wilt verkopen, Peggy Pay biedt je verschillende mogelijkheden.

Na betaling direct downloaden

Zo kun je jouw product eenvoudig automatisch per e-mail laten verzenden of laten downloaden. Ook kun je cursisten, na betaling, toegang verlenen tot een online leeromgeving. Wat ik helemaal top vind, is dat je Peggy Pay aan een boekhoudprogramma zoals Moneybird kan koppelen. Hierdoor heb ik geen omkijken naar de administratieve afhandeling. En heb ik vragen omdat mij iets toch niet lukt, dan heeft Peggy Pay een hele fijne support afdeling. Gewoon allemaal in het Nederlands dus je hoeft je talenknobbel niet aan te wenden om met jouw betaalpagina aan de slag te gaan. 

Zelf ben ik een zeer tevreden gebruiker en ik gun elke BHV ondernemer het gemak van een eenvoudige betaalpagina! Laat jouw online idee voor je werken via Peggy Pay. 

Wil je meer weten  over Peggy Pay, luister dan naar mijn podcast met Wim te Groen van Peggy Pay of ga naar de website van Peggy Pay.

Heb je een mooie betaalpagina gekoppeld aan jouw product of dienst? Vergeet deze dan niet onder dit artikel te delen.  

In dit artikel heb ik affiliate links toegevoegd. Dit houdt in dat als jij besluit om een abonnement af te nemen bij Peggy Pay of Moneybird, ik hier een kleine financiële vergoeding voor krijg. Dit kost jou helemaal niets.


Peggy Pay 1 geld verdienen Peggy Pay 2 online product Peggy Pay 3 als extra inkomstenbron Peggy Pay 4 online bhv product Peggy Pay 5 verkopen met Peggy Pay