Op maandag 17 september geef ik mijn eerste mini BHV masterclass met tips voor een beter bedrijfsnoodplan. Dat doe ik via InstagramStories. Groot voordeel is dat je de stories 24 uur lang op het moment dat het jou uitkomt kunt kijken. En als je ze opslaat als highlights nog veel langer. Onderweg in de bus of trein, thuis op de bank of gewoon op je werk.  De stories die ik voor je maak, komen op maandag 17 september vanaf ca 11.30u online. Na het filmen zal ik de filmpjes ‘samenvatten’ als highlight in mijn feed. Daardoor kun je nog tot en met zondag 31 september terugkijken.

Hoe kun je mijn mini BHV masterclass volgen?

Dat is heel eenvoudig. Maak, als je nog geen account bij instagram hebt, een account aan. Nadat je dit hebt gedaan, ga je naar het loepje linksonderin (linker afbeelding). Hierdoor krijg je in een overzicht (rechter afbeelding) zien. Boven aan vul je in het zoekveld ‘MariekaBaars_voor_BHV’ in. Zodra mijn account in beeld ziet, klik je daarop. Druk vervolgens op de blauwe ‘ook volgen‘ knop en klaar ben je!

Onderwerp van deze mini BHV masterclass: Tips voor een beter bedrijfsnoodplan

Omdat dit de eerste keer is dat een mini BHV masterclass via instagramstories geef, leek het mij leuk om te beginnen met tips voor een beter bedrijfsnoodplan. Mijn doel is dat je direct er mee aan de slag kunt gaan. En door de laagdrempeligheid van het medium lijkt dit nog gemakkelijker haalbaar.

Graag tot dan!