Ben je op zoek naar een betaalde samenwerking met mij? Bijvoorbeeld door een advertorial te plaatsen, met mij een aflevering van mijn Beter in BHV podcast op te nemen en/of sociale media posts? Elk van deze mogelijkheden is ontworpen om uw merk te versterken en uw expertise in de BHV-sector te benadrukken.

Ik richt mij in het bijzonder op hoofden en coördinatoren bhv bij middelgrote en grote organisaties. Dit zijn de mensen die beslissingsbevoegd zijn of in ieder geval invloed hebben op de inkoop van producten en diensten. Dit biedt een unieke kans om uw producten en diensten rechtstreeks onder de aandacht te brengen van degenen die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid en hulpverlening binnen bedrijven.

Ik ben op zoek naar waardevolle partnerschappen met aanbieders van BHV-gerelateerde producten en diensten, zoals brandpreventiebedrijven en leveranciers van verbandmiddelen, blusmiddelen, evacuatiemiddelen en opleidingen.

Door met mij samen te werken, profiteer je van mijn uitgebreide kennis en ervaring, evenals mijn gevestigde contacten binnen de bhv-community. Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat jouw producten en diensten de aandacht krijgen die ze verdienen.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact op via info@mariekabaars.nl of plan een online kennismakingsgesprek in.

Ik stel met plezier een op maat gemaakte offerte voor je op. Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking!

In april 2024 heb ik mijn certificaat gehaald bij influencerregels.com . Dit houdt in dat ik op de hoogte ben van de regels van het Nederlandse Media Code.

certified_24_small_rgb2x-28-h6n7r5n0        2024-04-24 influencer certificaat marieka baars