Er zijn tal van plannen om de organisatie van veiligheid binnen jouw bedrijf te beschrijven. Ik heb er voor gekozen om mij te specialiseren in het schrijven van bedrijfsnoodplannen. Dit is een plan waar het ontruimingsplan, BHV-plan en calamiteitenplan onderdeel van maken. Ik kijk niet alleen naar de organisatie van de BHV zelf. Juist een calamiteit heeft invloed op het primaire proces. Het gaat ook om bedrijfscontinuïteit.

Duidelijke taal

Herkenbaar voor de plannen die ik schrijf is dat ik het graag concreet houd. Ik heb zelf een hekel aan wollig taalgebruik omdat het afleidt van de daadwerkelijke boodschap. Daarnaast is een bedrijfsnoodplan niet het doel maar een middel bij het organiseren van de bedrijfshulpverlening binnen de organisatie.

Heeft jouw organisatie een nieuw bedrijfsnoodplan nodig? Of ligt al enige tijd een verouderde versie in een lade of op een plank te verstoffen? Voor het schrijven van bedrijfsnoodplannen bied ik verschillende pakketten aan.

Wil je jouw huidige plan door mij laten lezen zodat ik je verbetersuggesties kan doen? Dit kan zowel telefonisch als op locatie, maar net wat jij prettig vindt.

Plan direct een afspraak in mijn agenda in om je wensen op korte termijn te bespreken

Direct een afspraak plannen