Plannen schrijven

Er zijn tal van plannen om de organisatie van veiligheid binnen jouw organisatie te beschrijven. Ik heb er voor gekozen om mij te specialiseren in het schrijven van bedrijfsnoodplannen. Dit is een plan waar ook het ontruimingsplan, BHV-plan en calamiteitenplan onderdeel van maken. Ik kijk niet alleen naar de organisatie van de BHV zelf. Juist een calamiteit heeft invloed op het primaire proces. Het gaat ook om bedrijfscontinuïteit.

Duidelijke taal

Herkenbaar voor de plannen die ik schrijf is dat ik het graag concreet houd. Ik heb zelf een hekel aan wollig taalgebruik omdat het afleidt van de daadwerkelijke boodschap. Daarnaast is een bedrijfsnoodplan niet het doel maar een middel bij het organiseren van de bedrijfshulpverlening binnen de organisatie.

Heeft jouw organisatie een nieuw bedrijfsnoodplan nodig? Of ligt al enige tijd een verouderde versie in een lade of op een plank te verstoffen? Voor het schrijven van bedrijfsnoodplannen bied ik verschillende pakketten aan.

Wil je jouw huidige plan door mij laten lezen zodat ik je verbetersuggesties kan doen? In veel gevallen is het vragen(v)uurtje hier prima geschikt voor. Vind je het prettiger om een afspraak op de eigen locatie te plannen zodat we samen de beschikbare documenten door kunnen nemen? Dan plan ik graag een advies afspraak.

Neem dan contact met mij op voor meer informatie of voor een passende offerte.

Neem contact met ij op
2018-10-29T14:37:58+00:005 maart 2017|Reacties uitgeschakeld voor Plannen schrijven