Er zijn tal van verschillende benaming voor plannen waarin de organisatie van veiligheid binnen een bedrijf of instelling wordt beschreven. Ik heb er bewust voor gekozen om mij te specialiseren in het schrijven van bedrijfsnoodplannen. Dit is een overkoepelend plan waar het ontruimingsplan, calamiteitenplan en BHV-beheerplan onderdeel van maken. Ik kijk niet alleen naar de organisatie van de BHV zelf. Juist een calamiteit heeft invloed op het primaire proces en het gaat ook om bedrijfscontinuïteit.

Duidelijke taal

Ik houd van duidelijke taal. Dat is ook de reden dat ik concrete stijl van schrijven herkenbaar voor mij is. Wollig en vaag taalgebruik leidt af van de daadwerkelijke boodschap. Daarnaast is een bedrijfsnoodplan niet het doel maar een middel bij het organiseren van de bedrijfshulpverlening binnen de organisatie.

Heeft jouw organisatie een nieuw bedrijfsnoodplan nodig? Of ligt al enige tijd een verouderde versie in een lade, op een plank of in een digitale map te verstoffen? Voor het schrijven van bedrijfsnoodplannen bied ik verschillende pakketten aan.

Heb je behoefte aan iemand het huidige plan kritisch doorneemt en voorziet van aanvullingen een verbetersuggesties? Ook dan ben je bij mij aan het goede adres. We kunnen een afspraak zowel telefonisch of via MS teams doen als op een locatie naar keuze. Net wat jij prettig vindt en passend bij jouw wensen.

Plan direct een kennismakingsafspraak in mijn agenda zodat we met elkaar jouw wensen kunnen bespreken. Als je liever belt, dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-41421833.