Het maken van een online kennismakingsafspraak heb ik voor ons allebei zo eenvoudig en flexibel mogelijk gemaakt. Geen gedoe met heen en weer mailen; je kunt direct in mijn digitale agenda kijken om een beschikbaar tijdsblok te boeken. Je kunt kiezen tussen een afspraak via MS Teams of telefonisch, maar net wat jouw voorkeur heeft. Het doel van het gesprek is elkaar te leren kennen en te bespreken waar je tegenaan loopt. Ook bied dit voor mij de gelegenheid om in te schatten hoe ik je kan helpen. Voor een afspraak reserveer ik ongeveer 20 minuten, met een maximum van een halfuur als dat nodig.

Het kan gebeuren dat ik tijdens ons kennismakingsgesprek tot de conclusie kom dat ik misschien niet de meest geschikte persoon ben voor jouw specifieke vraagstuk, zoals het ontwikkelen van een crisiscommunicatieplan of business continuity plan. Geen zorgen! Ik help je graag verder door je in contact te brengen met een van mijn collega’s wiens specialisme beter bij jouw behoeften past.

Door op de onderstaande knop te klikken, kom je op mijn online afsprakenpagina. Kies daar een dag en tijdstip dat het beste in jouw agenda past. Ik vraag je ook om aanvullende informatie, zodat ik me goed kan voorbereiden op ons online kennismakingsgesprek. Je ontvangt alle verstrekte informatie en de gegevens voor de afspraak per e-mail, inclusief een link naar de MS Teams-vergadering of het telefoongesprek. En verandert er tussentijds iets in jouw agenda, dan kun jezelf de online kennismakingafspraak verplaatsen naar een nieuw moment. Simpel en snel. Dat is kostbare tijd die je vast beter kunt gebruiken 😉

Ik help je graag verder met het oplossen van jouw bhv-vraagstuk. Heb je voorafgaand aan onze afspraak vragen of speciale verzoeken? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via info@mariekabaars.nl of door gebruik te maken van het contactformulier dat je hier vindt.

 

Heb je een korte vraag, stel mij die via de Whatsappbutton, rechtsonder op deze pagina. Natuurlijk mag je mij ook een mail sturen. Dat kan via het contactformulier of direct naar info@mariekabaars.nl