BHV boetiek

Dit is de overzichtspagina met verschillende gratis als betaalde producten die jij als hoofd of coördinator BHV kunt gebruiken.

BHV-gesprekskaartjes

BHV-gesprekskaartjes 112 stuks XL-set

Ik snap je helemaal als jij ook niet uitgepraat raakt over bedrijfshulpverlening. Daarom heb ik deze XL-set van de BHV-gesprekskaartjes gemaakt. Ga nog meer de diepte in en krijg meer variatie. Te downloaden in hoge kwaliteit om makkelijk en snel te printen, of voeg tegen een meerprijs de gedrukte set toe op A8-formaat.

BHV-gesprekskaartjes 112 stuks XL-set gedrukte set

Wil jij de BHV-gesprekskaartjes met 112 verschillende vragen en stellingen als gedrukte set per post ontvangen? Gedrukt op gelamineerd 200 grams papier op A8-formaat (5,2 x 7,2 cm) en daardoor bestand tegen vette vingers. Gaat door daar lang mee. Geleverd in bijpassend doosjes zodat je de set compleet kunt houden.

Safety Chat Cards

Werk jij in een Engelstalige werkomgeving en wil jij het gesprek aan gaan met jouw collega’s over BHV en veiligheid? Want mensen weten niet wat ze niet weten. Met de Safety Chat Cards kom je er achter WAT ze niet weten. Met de 112 kaarten ga je het gesprek met elkaar aan en kun je de BHV optimaliseren.

BHV domino

BHV kwartet PDF-set

Leuk voor tijdens een BHV-bijeenkomst, deze BHV domino set. Verbind de 40 kaarten aan elkaar door de juiste antwoord aan de goede vragen te leggen. Download en print de kaarten uit in hoge kwaliteit op A4 papier en je kunt direct alleen of met elkaar aan de slag!

BHV kwartet DIY-set via Canva

Wil je jouw eigen domino set maken maar heb je geen zin om dit helemaal te ontwerpen? Dan is dit sjabloon in Canva wat je nodig hebt. Het enige wat jij hoeft te doen is 40 vragen en antwoorden toevoegen. Als je wil kun je kleuren, lettertypen en afbeeldingen aanpassen en/of toevoegen.

BHV-kwartet

BHV kwartet PDF-set

Ben je toe aan een nieuwe spelvorm om bijvoorbeeld de communicatie via de portofoon te oefenen? Dan is deze BHV kwartet PDF-set ideaal voor jou! Print de 11 sets van 4 kaarten in hoge kwaliteit uit op A4-papier en je bent klaar om te gaan! Lamineer ze om lang mee te gaan. Ook leuk om te gebruiken in het gebouw waarbij de BHV-teams bepaalde series moeten vinden.

BHV kwartet DIY-set via Canva

Wil je jouw eigen BHV- of veiligheidskwartet maken waarbij je zelf categorieën kiest, afbeeldingen toevoegt en dat helemaal met de eigen kleuren? Met deze DIY (do it yourself) versie van het BHV kwartet geschikt voor je. Op online ontwerpplatform Canva kun je dit snel en eenvoudig doen. Ook leuk als aanvulling op de kant en klare BHV kwartet PDF-set!

BHV contentkalender 2024

BHV-contentkalender 2024

Wil je vaker communiceren over BHV en veiligheid via de interne kanalen maar ontbreekt het je aan inspiratie? Met deze BHV-contentkalender 2024 heb je voor elke werkdag een concreet contentidee. Als je de Excelsheet er bij besteld kun je nog makkelijker en sneller jouw posts inplannen! Ook ideaal voor BHV-opleiders.

BHV-lijntekeningen

BHV lijntekeningen BHV-set door Marieka Baars BHV adviseur

Ben je op zoek naar verschillende BHV-gerelateerde lijntekeningen om te gebruiken voor een (portofoon)communicatie oefening? Dan ben je hier op het juiste adres! Ik heb afbeeldingen van verschillende veiligheidsgerelateerde pictogrammen en herkenbare afbeeldingen aan deze set toegevoegd.

BHV lijntekeningen FUN-set door Marieka Baars, BHV adviseur

Deze FUN-set lijntekeningen kun je gebruiken tijdens een oefening om de onderlinge communicatie, zowel mondeling als via portofoon te oefenen. Heb je alle BHV-lijntekeningen al gehad, dan is deze set een mooi alternatief. Je kunt je zelf bewerken in Excel om ze makkelijker of moeilijker te maken.

Mappen voor jouw bedrijfsnoodplan

map voor bedrijfsnoodplan schoenen

Je bent op zoek naar een nette map voor jouw bedrijfsnoodplan zonder schreeuwerige logo’s er op? Dit is de map die je wil hebben! Een stevige 4-ringsmap met de ring op de vlakke kant en uiteraard geschikt voor A4-papier. Inclusief verzendkosten via PostNL.

map voor bedrijfsnoodplan

Je bent op zoek naar een nette map voor jouw bedrijfsnoodplan zonder schreeuwerige logo’s er op? Dit is de map die je wil hebben! Een stevige 4-ringsmap met de ring op de vlakke kant en uiteraard geschikt voor A4-papier. Inclusief verzendkosten via PostNL.

map voor bedrijfsnoodplan plattegrond

Je bent op zoek naar een nette map voor jouw bedrijfsnoodplan zonder schreeuwerige logo’s er op? Dit is de map die je wil hebben! Een stevige 4-ringsmap met de ring op de vlakke kant en uiteraard geschikt voor A4-papier. Inclusief verzendkosten via PostNL.

Online cursussen en downloads via het Beter in BHV-platform

BHV audiotour met Marieka Baars

Ik geef je graag een rondleiding door het pand waar jij werkzaam bent. Als jouw gids laat ik je door een veiligheidsbril het gebouw aan je zien. We gaan samen een leuke en leerzame rondleiding maken en zullen nieuwe plekken ontdekken. Ik wijs je de weg!

Huddle contentkalender 2022 thumb

Een schrijven van een BHV jaarplan helpt je bij het maken van concrete stappen met je BHV-organisatie. In deze online cursus help ik je stapsgewijs met het schrijven van een praktische document op een manier waarop het je niet te veel tijd kost.

BHV model samenwerkingsovereenkomst

Wanneer je met meerdere huurders in een gebouw zit, is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken voor het geval een calamiteit andere pandgebruikers betrokken worden. In dit model samenwerkingsovereenkomst leg je afspraken vast.

Gratis downloads

Veiligheidsinstructiekaart door Marieka Baars

Op deze veiligheidsinstructiekaart staat de informatie die nodig is zodat mensen weten hoe ze de BHV kunnen alarmeren en weten wat te doen bij een brand, ongeval of ontruiming. Je krijgt via het Beter in BHV-platform toegang tot MS word document om de benodigde gegevens toe te voegen.

Safety Instructions Card Engelstalige veiligheidsinstructiekaart door Marieka Baars

Dit is de Engelstalige variant van de veiligheidsinstructiekaart. Je krijgt via het Beter in BHV-platform toegang tot zowel het PDF als MS Word-bestand om zelf de gegevens aan te passen. Handig hulpmiddel om te zorgen dat mensen weten wat te doen!

GRATIS BHV aanwezigheidslijst

Wil je overzicht wie van de BHV aanwezig is en oproepbaar? Maar heb je geen BHV-app of digitale registratie? Dan is deze BHV Aanwezigheidslijst krachtig in zijn eenvoud. Downloadbaar zowel in PDF als Docx (Word) en zelf aan te passen zodat je namen en rollen kan toevoegen.

BHV-uitzetlijst

Ben jij benieuwd of je aan alle materialen hebt gedacht voor jouw BHV’ers? Dan is deze BHV-uitzetlijst ideaal voor jou. Vul je gegevens in en krijg toegang tot de speciale module van het Beter in BHV platform. En het mooiste, hij is helemaal GRATIS!

BHV-uitzetlijst

Wil jij 1 van de meer dan 20 afleveringen van de Beter in BHV podcast luisteren? Dat kan via jouw favoriete podcast app zoals Spotify, Google Podcast of Apple Podcast. Ik heb leuke gasten die jou meer vertellen over bedrijfshulpverlening.