Bedrijfshulpverlening is een onderwerp waar veel mensen wel de klok hebben horen luiden, maar niet weten waar de klepel hangt. Dat is zonde want hierdoor worden onwaarheden de wereld in geholpen en blijven onduidelijkheden bestaan. Tijdens de BHV kennissessie bespreek ik de meest voorkomende en veel gehoorde ‘onzin’ over bedrijfshulpverlening. Na deze kennissessie weten de aanwezigen waarom de sterk verouderde ‘1 BHV’er op 50 medewerker’ nergens op slaat. En dat losse handblusmiddelen en vluchtwegplattegronden niet verplicht zijn. Uiteraard kunnen de aanwezigen van te voren hun vragen doorgeven zodat ik deze tijdens de sessie kan beantwoorden.

De BHV kennissessie is ook uitstekend geschikt om alle neuzen binnen het het BHV-team in dezelfde richting te krijgen. Of om het management te informeren over de stand van zaken van de bedrijfshulpverlening binnen de eigen organisatie.
Denk hierbij aan een terugkoppeling om de Blik op de BHV of andere genomen en te nemen verbeteracties.

Ben je opleider en heb je meerdere instructeurs in dienst of huur hen regelmatig in? Hoe fijn is het om hen op een smakelijke en laagdrempelige manier te informeren? En te weten dat het basisniveau qua wet- en regelgeving weer gelijkgetrokken kan worden? De BHV kennissessie is hier voor ideaal!

Voor alle BHV kennissessies geldt:

  • tarieven zijn inclusief voorbereiding van maximaal 2 uur
  • bezoek van 2 uur op locatie
  • desgewenst zorgt de opdrachtgever voor de ontbijt of lunchbenodigdheden zoals belegde broodjes, warme en
    koude dranken en mice-en-place
  • bovenstaande tarieven kunnen aangepast worden bij aanvullende wensen zoals andere tijden, in het weekend of anderszins

OPTIONEEL:

  • Verslag van de behandelde onderwerpen en gestelde vragen, zal achteraf in PDF-formaat via email
    verstuurd worden (op urenbasis)

Maak direct een afspraak om je wensen met mij  door te spreken!