Diensten2018-10-30T21:17:12+00:00

Vragen(v)uur

Heb je vragen over BHV waar je geen antwoord op kan vinden? Zoek je een sparringspartner voor jouw BHV-organisatie? Of wil je gewoon advies over hoe om te gaan met BHV in jouw organisatie. Het kan allemaal, op een manier die bij jouw wensen en budget past.

BHV-advies

De taak van een BHV’er is om de tijd tussen de aanvang van een incident tot aan het moment van aankomst van de hulpdiensten zo goed mogelijk te overbruggen. BHV is daarmee niet ingewikkeld maar moet wel doeltreffend zijn. Ik help je hier graag bij.

Blik op BHV

Ben je benieuwd hoe een buitenstander zoals ik naar jouw BHV organisatie kijkt? Laat mij dan een blik op jouw BHV werpen! Tijdens een inventarisatieronde met jou door en om het gebouw, kunnen we bespreken waar je tegen aanloopt. Al mijn bevindingen, zowel positieve als verbeterpunten, verwerk ik in een overzichtelijke, geprioriteerde actielijst.

Inkoop & Aanbestedingen

Ik adviseer bedrijven over de inkoop van BHV en BHV-materialen en het uitschrijven van aanbestedingen of juist het inschrijven op een aanbesteding. Dit varieert van een brainstormgesprek tot advies over de criteria waaraan inschrijvende partijen moeten voldoen en het formuleren van een goed scorende aanbestedingstekst.