BHV-gesprekskaartjes XL-set thumb

Stel je voor: je bent gepassioneerd over bedrijfshulpverlening, net als ik. De BHV gesprekskaartjes XL-set heb ik speciaal ontworpen voor mensen zoals jij en ik, die maar niet uitgepraat raken over BHV. De oorspronkelijke set van 58 kaartjes heb ik uitgebreid naar maar liefst 112 kaartjes, inclusief onder andere extra verdiepende vragen over technische installaties en afspraken op de eigen locatie.

De BHV gesprekskaartjes zijn een geweldig hulpmiddel voor ieder hoofd BHV die samen met hun bedrijfshulpverleners willen te praten over cruciale BHV-onderwerpen. Weet je bijvoorbeeld welke voorzieningen er in en rondom het gebouw aanwezig zijn? Kan iedereen de meterkast vinden? En wie heeft toegang tot de gas- en wateraansluitingen? Deze kaartjes zijn echte gespreksstarters en draaien niet zo zeer om goed of fout, maar om informatieve en boeiende discussies.

Veranderen in deze set

Je kunt deze BHV gesprekskaartjes XL-set vinden in de BHVboetiek. Wat maakt deze set anders dan de vorige, anders dan het aantal kaartjes? Ik kreeg van een aantal mensen terug dat ze de kaartjes wel had geprint maar nog niet op maar hadden geknipt. De maximale grootte van een bestand is beperkt. Daarom heb ik er nu voor gekozen om de kaartjes te verdelen over meerdere bestanden in plaats van één compleet bestand. Hier staat tegenover dat je de kaarten direct op A4 formaat in hoge kwaliteit kunt printen. Geen gedoe dus meer met knippen.

Gedrukte BHV gesprekskaartjes XL-set

BHV-gesprekskaartjes nieuw banner gedrukte set op A8 formaatOnlangs heb ik een proef gedaan met een gedrukte versie van de BHV gesprekskaartjes, maar de kosten en tijd voor het verzendklaar maken en versturen waren niet in verhouding tot de verkoopprijs. Noem mij eigenwijs, maar ik vond (vind) het product te leuk en waardevol om niet als gedrukte kaartenset aan te bieden. Daarom heb ik de kaartjes nu verkleind tot het handzamere A8-formaat, vergelijkbaar met een visitekaartje. Je kunt deze handige set nu al bestellen. Binnenkort (voor de jaarwisseling 2023) verwacht ik ook keurige doosjes te ontvangen, waardoor ik de verzendkosten kan halveren. Het papier is wel dunner dan dat van de A7-set, maar wel weer gelamineerd om vlekken te voorkomen en de set lang mee te laten gaan.

Dus, of je nu een ervaren BHV-coördinator bent of net begint met je taak als hoofd BHV, deze BHV gesprekskaartjes XL-set is de ideale metgezel om betere gesprekken en een veiligere werkomgeving te bevorderen. Met 112 kaartjes boordevol gespreksonderwerpen, en de mogelijkheid om ze direct te printen en mee te nemen in je zak, is er geen reden om te wachten. Bestel vandaag nog jouw set en ontdek hoe eenvoudig en effectief BHV-gesprekken kunnen zijn met de BHV gesprekskaartjes XL-set. Veel plezier en succes met het versterken van jouw BHV-team en het vergroten van de veiligheid in jouw organisatie!

BHV-gesprekskaartjes XL-set preview 1 BHV-gesprekskaartjes XL-set preview 2 BHV-gesprekskaartjes XL-set preview 3

 

Lees ook