donatie aan Marieka Baars

Met inmiddels meer dan 360 waardevolle blogartikelen, posts op social media en de “Beter in bhv” podcast, wil ik jou als hoofd of coördinator bhv helpen. Variërend van het beschikbaar stellen van gratis controlelijsten en de bhv-uitzetlijst, tot theorie en tips voor het opstellen van maatgevende scenario’s en hoe je de bhv kunt organiseren in een hybride werkomgeving. Ik wil je voorzien van concrete en bruikbare informatie die je direct kunt toepassen in je werk.

Om dit mogelijk te blijven maken, heb ik jouw hulp nodig. De kosten voor de hosting van mijn website zijn aanzienlijk, en ik wil ervoor zorgen dat deze waardevolle bron toegankelijk blijft voor iedereen.

Koop een bhv-bloemetje bij mij

Je kunt mij helpen om deze content te blijven delen door een virtueel bosje bloemen van €10 of een boeket van €25 te doneren. Met jouw bijdrage kan ik de facturen voor de hosting betalen en ervoor zorgen dat mijn artikelen beschikbaar blijven voor iedereen die ze nodig heeft.

Wat bied ik jou?

Naast mijn uitgebreide collectie aan blogartikelen, bied ik ook gratis producten aan via mijn online platform, zoals de veiligheidsinstructiekaart en de bhv-uitzetlijst. Deze tools zijn van onschatbare waarde, vooral voor beginnende bhv’ers die op zoek zijn naar een stevige basis.

Waarom doneren?

Met jouw donatie draag je direct bij aan het voortbestaan van mijn website en help je honderden hoofden en coördinatoren bhv in hun zoektocht naar betrouwbare en bruikbare informatie. Jouw steun maakt het mogelijk voor mij om door te gaan met het creëren en delen van de content die je nodig hebt om succesvol te zijn in jouw rol.

Elke donatie, groot of klein, maakt een verschil. Samen kunnen we ervoor zorgen dat theoretische kennis en praktische tools voor iedereen beschikbaar zijn!

Doneer vandaag nog en maak een verschil!

Hartelijk dank voor jouw steun.

Met vriendelijke groet,

Marieka Baars
bhv-organisatie adviseur