Als bhv-hoofd of -coördinator draag je de verantwoordelijkheid voor effectieve hulpverlening, ongeacht of het gaat om een ongeval, brand, of (gedeeltelijke) ontruiming. Een gerichte en pragmatische benadering is hier voor cruciaal. Toch valt de organisatie van bhv vaak samen met je reguliere taken, wat een flinke uitdaging kan zijn. Hierdoor heeft bhv niet altijd de hoogste prioriteit, zeker wanneer er “andere brandjes geblust” moeten worden, bij wijze van spreken. Daarnaast merk ik dat veel bhv-verantwoordelijken kampen met een tekort aan theoretische kennis, wat besluitvorming kan vertragen. Uiteindelijk wil je de veiligheid van iedereen binnen de organisatie waarborgen, nietwaar? Ik kan je helpen met bhv-advies en consultancy.

Deze uitdagingen kunnen leiden tot onzekerheid, versterkt door misvattingen en onduidelijkheden over bhv. Want er zal heel veel mensen die wel de klok hebben horen luiden, maar geen idee hebben waar die klepel hangt. Ik snap dat jij “gewoon” behoefte hebt aan heldere antwoorden. Mijn doel is om jou van gedegen bhv-advies te voorzien, zodat je zelfstandig en weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Met een achtergrond in facilitair management en ruime ervaring op tactisch niveau, begrijp ik de complexiteit van de beslissingen waarmee je geconfronteerd wordt. Ik ben goed bekend in zowel de praktijk als de theorie rondom bhv. Mijn taak is om bhv-advies te bieden die misverstanden te verhelderen maar ook praktisch zijn. Ik bied ondersteuning op maat, van specifieke vraagstukken tot ondersteuning bij de implementatie van projecten. Mijn aanpak is altijd in lijn met zowel de wensen  van de opdrachtgever als de geldende wetgeving.

Ik kan je helpen

Wil je een compleet bedrijfsnoodplan? Of wil je het huidige plan juist laten nalezen door mij? Wil je andere vorm van bhv-advies of consultancy? Zoek je een sparringpartner? Iemand die (een deel van) jouw taken tijdelijk overneemt? Ik ben help je met plezier om de bhv binnen jouw organisatie te versterken. Plan meteen een afspraak in voor een online kennismaking om de mogelijkheden met elkaar te bespreken.

Tot snel!