De taak van een BHV’er is om de tijd tussen de aanvang van een incident tot aan het moment van
aankomst van de hulpdiensten zo goed mogelijk te overbruggen. BHV is daarmee niet
ingewikkeld maar juist doeltreffend zijn. Dat vraagt om een pragmatische aanpak op bijvoorbeeld de organisatie van de bedrijfshulpverlening. Helaas worden er veel halve waarheden over BHV
verkondigd. Hierdoor voelen veel coördinatoren, veiligheidsmanagers en hoofden BHV onzeker en worden ze met een kluitje in het riet en van het kastje naar de muur gestuurd. Ze hebben, net als jij, behoefte aan BHV-advies die antwoorden geeft op de vragen. Ik vind het belangrijk dat je weet welke mogelijkheden er zijn, welke voor- en nadelen verschillende oplossingen hebben, zodat je daarna zelf een beslissing kunt nemen.

Praktisch en pragmatisch

Ik ben goed in staat om praktische oplossingen te bieden. Met mijn facilitaire achtergrond en jarenlange ervaring op tactisch niveau ben ik bekend met de keuzes die managers moeten maken. Ik ken de praktijk, weet hoe het op de werkvloer er aan toe gaat. Daarnaast ben ik goed bekend met de geldende wet- en regelgeving met betrekking tot BHV. Hier zijn vaak veel misverstanden over die ik graag wegneem door een duidelijke uitleg hierover te geven. Behalve voor advies over het organiseren van de BHV ben ik beschikbaar voor de implementatie. Dat kan bijvoorbeeld door tijdelijk de rol van coördinator of hoofd BHV of projectmedewerker op mij te nemen. Ik bied graag oplossingen die passen binnen de kaders van zowel de opdrachtgever als de wetgever.

Voorbeelden van advies en consultancy opdrachten zijn:

 • Schrijven van implementatie- en communicatieplan zodat het plan daadwerkelijk
  uitgevoerd kan worden.
 • Inhoudelijke (blog)artikelen schrijven die gepubliceerd kunnen worden op intranet om
  collega’s te informeren over BHV binnen het organisatie.
 • Observeren, evalueren en schriftelijk rapporteren van een BHV-oefening zoals een
  ontruiming.
 • Visiedocument met heldere doelen en KPI’s vervaardigen.

Behoefte aan een sparringspartner?

Als je behoefte heb aan sparringspartner, ben ik degene die jou graag verder helpt. Ik kom graag naar je toe zodat we tijdens een halve of hele dag samen aan de slag kunnen om de bedrijfshulpverlening binnen jouw organisatie te verbeteren. Hiervoor gelden mijn advies en consultancy tarieven. Als alternatief kunnen we een Broodje BHV eten of een afspraak voor een vragen(v)uur plannen.

een halve dag advies op locatie

550voor maximaal 4 uur
 • inclusief 1 uur enkele reis
 • zeer geschikt voor een kleine tot middelgrote organisatie, gebouw of locatie
 • OPTIONEEL:
 • verslag van wat we besproken hebben (uurtarief)

een hele dag advies op locatie

990voor maximaal 8 uur
 • inclusief 1 uur enkele reis
 • uitstekend voor een middelgrote tot grote organisatie, gebouw of locatie
 • OPTIONEEL:
 • verslag van wat we besproken hebben (uurtarief)

 

Is 4 tot 8 uur te veel van het goede? Dan kunnen we een vragen(v)uurtje plannen. Dat kan zowel op een leuke locatie in het gezellige stadscentrum van Delft. Of telefonisch als dat beter in jouw agenda past.

Ik ben van veel markten thuis en ik streef er altijd naar om jou om een zo goed mogelijke manier te helpen.