BHV-advies

De taak van een BHV’er is om de tijd tussen de aanvang van een incident tot aan het moment van aankomst van de hulpdiensten zo goed mogelijk te overbruggen. BHV is daarmee niet ingewikkeld maar moet wel doeltreffend zijn. Dat vraagt om een pragmatische aanpak op bijvoorbeeld de organisatie van de bedrijfshulpverlening. Helaas worden er veel halve waarheden over BHV verkondigd. Hierdoor voelen veel coördinatoren, hoofden BHV maar net zo goed instructeurs, opleiders en directie, managers en inkopers, zich met een kluitje in het riet en van het kastje naar de muur gestuurd. Ze hebben, net als jij, behoefte aan BHV-advies.

Praktisch en pragmatisch

Ik ben goed in staat om praktische oplossingen te bieden.. Met mijn facilitaire achtergrond en jarenlange ervaring op tactisch niveau ben ik bekend met de keuzes die managers moeten maken. Daarnaast ben ik goed bekend met de geldende wet- en regelgeving met betrekking tot BHV. Hier zijn vaak veel misverstanden over die ik graag wegneem door een duidelijke uitleg hierover te geven. Behalve voor advies over het organiseren van de BHV ben ik beschikbaar voor de implementatie. Dat kan bijvoorbeeld door tijdelijk de rol van coördinator of hoofd BHV of projectmedewerker op mij te nemen.

Behoefte aan een sparringspartner?

Als je behoefte heb aan sparringspartner, ben ik degene die jou graag verder helpt. Je kunt hiervoor een afspraak maken voor plannen van een vragen(v)uurtje. Ook kunnen we op een leuke locatie in het gezellige stadscentrum van Delft samen aan de slag om jouw vragen te antwoorden. Heb je liever dat ik naar jou toe kom? Dat kan natuurlijk ook. Ik stel graag een passende offerte voor je op.

Ik ben van veel markten thuis en ik streef er altijd naar om jou om een zo goed mogelijke manier te helpen.

2018-05-28T13:32:00+00:00 1 maart 2017|Reacties uitgeschakeld voor BHV-advies