BHV-advies

De taak van een BHV’er is om de tijd tussen de aanvang van een incident tot aan het moment van aankomst van de hulpdiensten zo goed mogelijk te overbruggen. BHV is daarmee niet ingewikkeld maar moet wel doeltreffend zijn. Dat vraagt om een pragmatische aanpak op bijvoorbeeld de organisatie van de bedrijfshulpverlening. Helaas worden er veel halve waarheden over BHV verkondigd. Hierdoor voelen veel coördinatoren, hoofden BHV maar net zo goed instructeurs, opleiders en directie, managers en inkopers, zich met een kluitje in het riet en van het kastje naar de muur gestuurd. Ze hebben, net als jij, behoefte aan BHV-advies.

Praktisch en pragmatisch

Ik ben goed in staat om praktische oplossingen te bieden.. Met mijn facilitaire achtergrond en jarenlange ervaring op tactisch niveau ben ik bekend met de keuzes die managers moeten maken. Daarnaast ben ik goed bekend met de geldende wet- en regelgeving met betrekking tot BHV. Hier zijn vaak veel misverstanden over die ik graag wegneem door een duidelijke uitleg hierover te geven. Behalve voor advies over het organiseren van de BHV ben ik beschikbaar voor de implementatie. Dat kan bijvoorbeeld door tijdelijk de rol van coördinator of hoofd BHV of projectmedewerker op mij te nemen.

Behoefte aan een sparringspartner?

Als je behoefte heb aan sparringspartner, ben ik degene die jou graag verder helpt. Ik kom graag naar je toe zodat we tijdens een halve of hele dag samen aan de slag kunnen om de bedrijfshulpverlening binnen jouw organisatie te verbeteren.

een halve dag advies op locatie

550voor maximaal 4 uur
  • inclusief 1 uur enkele reis
  • zeer geschikt voor een kleine tot middelgrote organisatie, gebouw of locatie
  • OPTIONEEL:
  • verslag van wat we besproken hebben (uurtarief)

een hele dag advies op locatie

990voor maximaal 8 uur
  • inclusief 1 uur enkele reis
  • uitstekend voor een middelgrot tot grote organisatie, gebouw of locatie
  • OPTIONEEL:
  • verslag van wat we besproken hebben (uurtarief)

 

Is 4 tot 8 uur te veel van het goede? Dan kunnen we een vragen(v)uurtje plannen. Dat kan zowel op een leuke locatie in het gezellige stadscentrum van Delft. Of telefonisch als dat beter in jouw agenda past.

Ik ben van veel markten thuis en ik streef er altijd naar om jou om een zo goed mogelijke manier te helpen.

Neem contact met mij op
2018-11-16T21:32:33+00:001 maart 2017|Reacties uitgeschakeld voor BHV-advies