Herken je dat…. Je zit in de auto en zingt gedachteloos mee met een nummer dat je op de radio hoort. Tot je je dan opeens realiseert dat de teksten die je uitkraamt niet echt pedagogisch verantwoord zijn voor je kroost op de achterbank. Oeps….

Gelukkig overkomt dat de meesten van ons wel eens. Dat je je opeens afvraagt; “zeg ik dit nou echt hardop?”. Het is simpelweg de herkenning van een songtekst, maar je vraagt je af of je deze tekst ook zomaar meegezongen had als het een Nederlandse songtekst was. Het is nu eenmaal zo dat een tekst in je moedertaal beter doordringt dan een tekst in een andere taal. Dat geldt niet alleen voor songteksten, maar net zo goed bij tegeltjes met wijsheden en uitspraken over veiligheid. En daar heb ik iets voor je op gevonden! Lees snel verder.

Laat de boodschap binnenkomen

Of het nu instagram, linkedin, Pinterest of een ander sociaal medium is, quotes en wijsheden ‘scoren’ goed. En wellicht gebruik jij zelf ook weleens een bekende uitspraak om iets onder de aandacht te brengen. Wat mij opvalt is dat ze vaak in het Engels zijn. Ze ‘bekken’ vaak lekker en daar is op zich niets mis natuurlijk mee, maar ze maken daardoor wel minder impact. Want snap je nu echt wat er staat? Komt de achterliggende boodschap nu echt binnen?

Krijg toegang tot de 75+ wijsheden en uitspraken over veiligheid om direct te gebruiken

Ook ik maak me wel eens schuldig aan het bewaren van veel gebruikte holle frasen vermomt als post op een kanaal als instagram als linkedin. Juist daarom was ik op zoek naar van die wijsheden en uitspraken over veiligheid die ik wel voelde of een beeld bij kreeg. Als je zoekt in Google op ‘safety quotes‘ of ‘inspirational quotes about safety‘ vind je tal van Engelstalige resultaten. Maar goede Nederlandse vertalingen waren er niet. Tot nu 🙂 Want ik heb een selectie van 75 van die wijsheden en uitspraken over veiligheid verzameld en professioneel laten vertalen. Ik heb ze voor je verzameld zodat jij ze direct kunt gebruiken voor je eigen posts.

Voor slechts € 17,- (excl. btw) krijg je 2x 75 wijsheden in zowel het Engels als Nederlands (dus 150 in totaal) direct om te downloaden. Om het je nog makkelijker te maken, heb ik 10 wijsheden op A4 formaat toegevoegd zodat je die kunt uitprinten en ophangen om je werkplek, les-/instructielokaal of andere ruimte direct mee op te fleuren.

 

Lees verder