Ben je op zoek naar een BHV en veiligheidsgerelateerde baan als hoofd of coördinator BHV, veiligheidsadviseur, etc ? Op deze pagina zet ik de BHV vacatures op een rij die ik op verschillende kanalen voorbij zie komen. Ik plaats een korte versie van de uitgebreide vacature zodat je kunt verder lezen als je dat wil.

Weet dat ik niet betaald wordt om deze BHV vacatures hier te plaatsen. Ik doe het omdat het jou hopelijk kan helpen bij het vinden van een leuke functie. Na circa een maand verwijder ik de vacature omdat ik er dan van uit ga dat het selectieproces dan begonnen is.

Als je tips het voor BHV vacatures laat het mij dan weten, dan kan ik ze toevoegen aan deze pagina. Je kunt mij informeren of de vacature doorsturen naar mijn mailadres [email protected] of gebruik het contactformulier.


 

Coördinator bedrijfshulpverlening bij Rijkswaterstaat @ Middelburg

Er kunnen zich calamiteiten voordoen waarbij het noodzakelijk is dat iedereen die zich in het gebouw bevindt, het pand moeten verlaten. Dit kan zich bijvoorbeeld voordoen bij een brand, een ontploffing, een bommelding of een ontruimingsoefening. Op zo een moment dienen op snelle en doeltreffende wijze procedures te worden uitgevoerd. Tevens dienen beschikbare middelen, voor de veiligheid van ieder persoon, op een correcte wijze te worden ingezet. In de Arbowet en het Arbobesluit staat dat de werkgever zich moet inzetten voor de veiligheid en gezondheid van de medewerkers. Bedrijfshulpverleners staan de werkgever hierin bij.
Als coördinator bedrijfshulpverlening (CBHV) organiseer jij een slagvaardige bedrijfshulpverlening binnen Rijkswaterstaat.Je organiseert en ondersteunt de ontwikkeling en uitvoering van het BHV-beleid. Je organiseert de operationele BHV-organisatie op locatie. Ook ondersteun en adviseer je de BHV-hoofden en de organisatie van de BHV op locatie, bijvoorbeeld over het monitoren van de bezetting. Je stelt managementrapportages op over de BHV-organisatie en je laat BHV’ers ontruimingsplannen opstellen en actualiseren en bent verantwoordelijk voor het BHV jaarplan. Je beheert en ontwikkelt zelf protocollen en procedures voor specifieke risico’s en hulpaanvragen. Je wint informatie in en geeft advies over situaties en omstandigheden bij bouwkundige, technische, brandpreventieve en veiligheidsvoorzieningen voor de bedrijfshulpverlening. Daarnaast organiseer en monitor je RI&E’s en ‘safety walks’ waarbij je acteert op restrisico’s. Je schaft BHV-middelen en materialen aan en beheert deze. Samen met anderen.

publicatiedatum: 28-11-2020

Meer informatie

 


Instructeur ZZP (BHV,EHBO, BO) bij G4S

Is het jouw missie om anderen iets te leren op het gebied van BHV en EHBO? En weet jij met enthousiasme en passie je kennis over BHV, EHBO en ontruimingen op anderen over te brengen? Dan hebben wij een gave baan als instructeur voor jou om ons team te versterken! G4S Training & Safety heeft een landelijk dekkend netwerk van trainingslocaties. Deze locaties bieden de ruimte om levensechte situaties te simuleren. Als instructeur ben je met name werkzaam op onze trainingslocatie, maar je traint ook op locatie van de klant. Aan de hand van het lesboek/syllabus geef jij praktijktrainingen en -oefeningen binnen het vakgebied BHV en EHBO voor uiteenlopende opdrachtgevers. Samen met je cursisten evalueer je de gegeven training en je schrijft, indien de klant dit wenst, een evaluatierapport. Je komt te werken in een hecht team van instructeurs, waarbij je jezelf en je collega-instructeurs uitdaagt om telkens out-of-the-box lesprogramma’s te ontwikkelen en uit te werken.

publicatiedatum: half november
aantal uren per week: in onderling overleg en afhankelijk van je skills

Meer informatie