Ben je op zoek naar een BHV en veiligheidsgerelateerde baan als hoofd of coördinator BHV, veiligheidsadviseur, etc ? Op deze pagina zet ik de BHV vacatures op een rij die ik op verschillende kanalen voorbij zie komen. Ik plaats een korte versie van de uitgebreide vacature zodat je kunt verder lezen als je dat wil.

Weet dat ik niet betaald wordt om deze BHV vacatures hier te plaatsen. Ik doe het omdat het jou hopelijk kan helpen bij het vinden van een leuke functie. Na circa een maand verwijder ik de vacature omdat ik er dan van uit ga dat het selectieproces dan begonnen is.

Als je tips het voor BHV vacatures laat het mij dan weten, dan kan ik ze toevoegen aan deze pagina. Je kunt mij informeren of de vacature doorsturen naar mijn mailadres info@mariekabaars.nl of gebruik het contactformulier.


Medewerker veiligheid, rampenbestrijding en bedrijfshulpverlening @ Gemeente Zundert

Als medewerker veiligheid heb je op verschillende veiligheidsdomeinen een regelende en organiserende functie en pas je veiligheidsbeleid en/of veiligheidsregelgeving toe. Denk hierbij aan het opstellen van het jaarverslag veiligheid en het opstellen en evalueren van uitvoeringsplannen. Je trekt hierin samen op met de Strategisch Adviseur Veiligheid.

Je bent ook medewerker rampenbestrijding. In deze rol ondersteun je de ambtenaar openbare orde en veiligheid bij het organiseren en onderhouden van de crisis- en rampenorganisatie. Je vertaalt het regionale crisisplan naar de lokale organisatie en communiceert hierover. Je zorgt voor de bemensing van de crisisorganisatie en organiseert oefeningen voor bestuur en medewerkers. Verder neem je deel aan regionale oefeningen in dit kader en maak je onderdeel uit van de regionale pool van ambtenaren rampenbestrijding.

Naast je rol in de lokale en regionale veiligheid, heb je als Hoofd-BHV-er ook een rol in de bevordering van de veiligheid van onze medewerkers en bezoekers. Als hoofd BHV ben je verantwoordelijk voor de lokale BHV organisatie. Je verzorgt het BHV overleg, je stelt samen met de collega BHV-ers het BHV plan op en je houdt dit plan en de vluchtplannen actueel. Ook zorg je voor bemensing van de BHV organisatie en organiseer en coördineer je oefeningen voor ontruiming en andere calamiteiten.

Je wordt tevens aangewezen als toezichthouder.

publicatiedatum: 08-02-2021


Coördinator bedrijfshulpverlening bij Rijkswaterstaat @ Middelburg

Er kunnen zich calamiteiten voordoen waarbij het noodzakelijk is dat iedereen die zich in het gebouw bevindt, het pand moeten verlaten. Dit kan zich bijvoorbeeld voordoen bij een brand, een ontploffing, een bommelding of een ontruimingsoefening. Op zo een moment dienen op snelle en doeltreffende wijze procedures te worden uitgevoerd. Tevens dienen beschikbare middelen, voor de veiligheid van ieder persoon, op een correcte wijze te worden ingezet. In de Arbowet en het Arbobesluit staat dat de werkgever zich moet inzetten voor de veiligheid en gezondheid van de medewerkers. Bedrijfshulpverleners staan de werkgever hierin bij.
Als coördinator bedrijfshulpverlening (CBHV) organiseer jij een slagvaardige bedrijfshulpverlening binnen Rijkswaterstaat.Je organiseert en ondersteunt de ontwikkeling en uitvoering van het BHV-beleid. Je organiseert de operationele BHV-organisatie op locatie. Ook ondersteun en adviseer je de BHV-hoofden en de organisatie van de BHV op locatie, bijvoorbeeld over het monitoren van de bezetting. Je stelt managementrapportages op over de BHV-organisatie en je laat BHV’ers ontruimingsplannen opstellen en actualiseren en bent verantwoordelijk voor het BHV jaarplan. Je beheert en ontwikkelt zelf protocollen en procedures voor specifieke risico’s en hulpaanvragen. Je wint informatie in en geeft advies over situaties en omstandigheden bij bouwkundige, technische, brandpreventieve en veiligheidsvoorzieningen voor de bedrijfshulpverlening. Daarnaast organiseer en monitor je RI&E’s en ‘safety walks’ waarbij je acteert op restrisico’s. Je schaft BHV-middelen en materialen aan en beheert deze. Samen met anderen.

publicatiedatum: 28-11-2020

 


Instructeur ZZP (BHV,EHBO, BO) bij G4S

Is het jouw missie om anderen iets te leren op het gebied van BHV en EHBO? En weet jij met enthousiasme en passie je kennis over BHV, EHBO en ontruimingen op anderen over te brengen? Dan hebben wij een gave baan als instructeur voor jou om ons team te versterken! G4S Training & Safety heeft een landelijk dekkend netwerk van trainingslocaties. Deze locaties bieden de ruimte om levensechte situaties te simuleren. Als instructeur ben je met name werkzaam op onze trainingslocatie, maar je traint ook op locatie van de klant. Aan de hand van het lesboek/syllabus geef jij praktijktrainingen en -oefeningen binnen het vakgebied BHV en EHBO voor uiteenlopende opdrachtgevers. Samen met je cursisten evalueer je de gegeven training en je schrijft, indien de klant dit wenst, een evaluatierapport. Je komt te werken in een hecht team van instructeurs, waarbij je jezelf en je collega-instructeurs uitdaagt om telkens out-of-the-box lesprogramma’s te ontwikkelen en uit te werken.

publicatiedatum: half november
aantal uren per week: in onderling overleg en afhankelijk van je skills